Cautare

5561 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate cluj" (2.83 secunde)
Intr-un interviu acordat Revistei 22, senatorul democrat-liberal a declarat ca PDL ar trebui sa analizeze nu numai lista de servicii pe care presedintele Basescu le-a facut partidului, ci si lista "extrem de lunga a deserviciilor" aduse formatiunii.
"In discutii ale presedintelui, de la Palatul Cotroceni, s-a avansat ipoteza ca deputatul PSD de Cluj Vasile Puscas, pentru care seful statului are o deosebita consideratie, sa ajunga pe lista de trei nume propuse de Romania pentru ocuparea functiei de comisar european", au declarat sursele citate.
Tibor, a anuntat ca luni, la ora 14.00, la Cluj Napoca are loc intalnirea dintre Marko Bela si Laszlo Tokes.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Liderii organizatiilor locale ale PSD din Cluj care au obtinut rezultate slabe la alegerile europene risca sa fie pedepsiti. Pedepsele pot sa mearga pana la retragerea sprijinului politic si inlocuirea unor viceprimari si consilieri locali, a declarat presedintele PSD Cluj, Valentin Cuibus.
Primarul municipiului Cluj-Napoca a primit nota 4,89 din partea clujenilor in cadrul actiunii “Da-i nota primarului“, initiata de PSD Cluj. ... Am stabilit reguli de calcul clare, tinand cont de notarea practicata la scoala“, a declarat Ancuta Abrudan, purtatorul de cuvant al PSD Cluj.
Premiul pentru "cea mai buna actrita in rol principal" i-a revenit Imolei Kezdi, pentru rolul titular din spectacolul "Hedda Gabler", la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj.
Pentru a lamuri lucrurile, la Facultatea de Arhitectura din Cluj s-a facut o macheta;
- La Cluj ati ajuns in clasa a VII-a, cum v-ati acomodat? ... - Cum v-ati acomodat la Cluj? ... Noi si acum ne intalnim, colegii din clasa a VII-a si apoi cei de liceu, in fiecare an, la Cluj.
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, nu-si pune problema preluarii vreunui portofoliu in Guvernul Tariceanu, urmand sa se ocupe mai departe de problemele judetului Cluj. "Raman consecvent pozitiei mele si vreau sa-mi duc mandatul de presedinte al Consiliului Judetean Cluj pana la capat.
PSD se afla in pragul sciziunii, dupa ce 43 de membri ai Comitetului Executiv al PSD Cluj au anuntat ieri ca intentioneaza sa demisioneze din partid, in urma atacurilor lui Marian Vanghelie si a pasivitatii de care a dat dovada Mircea Geoana in acest context.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. ... La conferinta de la Cluj, Dancu i-a transmis lui Mircea Geoana, prezent in sala, ca se bucura ca acesta a recunoscut meritele ardelenilor social-democrati.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. ... La conferinta de la Cluj, Dancu i-a transmis lui Mircea Geoana, prezent in sala, ca se bucura ca acesta a recunoscut meritele ardelenilor social-democrati.
De pe aceeasi pozitie de forta, PSD Constanta a reusit sa transforme in istorie asa-numitul grup de la Cluj, unul din polii puterii in partid, dupa ce a reusit sa-l convinga pe Mircea Geoana sa dizolve conducerea organizatiei.
Astfel, de filiala Bihor si Cluj se va ocupa Cristian Diaconescu, de Brasov si Alba - Titus Corlatean, de Mures - Miron Mitrea, de Arad - Ecaterina Andronescu, de Neamt - Gheorghe Nichita si de Giurgiu - Liviu Dragnea.
Deputatul PDL Petru Calian a acuzat PNL, UDMR si PSD ca au trasarat colegiile uninominale A®n judetul Cluj, astfel A®ncat cele trei partide sa iasa avantajate.
PSD Cluj va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta solicitand luarea masurilor in cazul deciziei PNL de a desfasura o campanie de informare privind votul unimonal, pe care social-democratii o considera "o campanie electorala mascata".
Fostul negociator-sef al Romaniei cu UE, deputatul Vasile Puscaa, a anuntat, miercuri, ca va candida la alegerile generale pentru un mandat de deputat sau senator, intr-un colegiu care urmeaza sa fie stabilit de conducerea filialei PSD Cluj.
Elena Basescu (foto) nu a purtat o uniforma militara completa, prin urmare nu a incalcat nici un regulament militar la mitingul electoral de la Cluj, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii Nationale, Constantin Spanu.
Geoana a declarat in satul Copaceni, judetul Cluj, ca nu crede in propaganda PD-L care spune ca se termina viata si proiectele pentru Cluj daca "Basescu moare politic". ... Eu nu cred in propaganda care spune ca se termina viata sau proiectele pentru Cluj daca Basescu moare politic.
google-analytics.com